Taip pagaminti garnyrą galima praktiškai iš bet kokių daržovių, geriausia, žinoma, lapinių: bok choy, kale ir net Pekino kopūstų. Taip pat jam tinka ir švieži šitake grybai
Tai kultinis greitai apkeptų (stir fry) kiniškų daržovių garnyras, tinkantis praktiškai su bet kokiu kinišku pagrindiniu patiekalu. Svarbiausia visus ingredientus turėti pasiruošus, susipjausčius, nes pats paruošimas užtruks vos 5 minutes, ir iškart galės keliaut ant stalo. Daržovės turi išlikti traškios ir nepakeitę spalvos
Minkštos nesaldžios pusryčių (vaakrienės) bandelės
Ottolengio restorane “NOPI” tai buvo vienas populiariausių pusryčių patiekalų, bet greit atsirado pagrindiniame pietų meniu ir ten pasiliko:) Nes tai idealus užkandis bet kuriuo paros metu.
Nieko negali būti paprasčiau, nei susimaišyti duonos tešlą, kurios nereikia nei minkyti, nei kildinti! Šio kepinio tekstūra labiau panaši į pyrago, tad tai gali būti nuostabus patiekalas ant jūsų švenčių stalo.
Vegetariškas patiekalas, šiltos salotos arba gardus Artimųjų Rytų užkandis iš Yotamo Ottolenghi’o repertuaro
Minkštos duonelės, labai tinkančios šventinei vakarienei arba ir paprastiems pusryčiams.
Sveikuoliški batonėliai su kalnu naudingų jūsų organizmui ingredientų, be pridėtinio cukraus