Puikus vieno puodo patiekalas, kai norisi nesudėtingos, met skanios ir maistingos vakarienės
Minkšta ir sultinga ėriena, lėtai troškinta kelias valandas, aromatingame padaže. Puikiai tiks takoms įdaryti
Tai vienas ikoniškų Kinijos virtuvės patiekalų, kuriame susilieja sultinga vištiena, traškūs riešutai ir švelnus saldžiarūgštis padažas. Jei tik turite Sičiuano pipirų, būtinai jų įdėkite, šie kilstels patiekalą į naujas aukštumas
Tai patiekalas, kuriame pirmu smuiku griežia juodųjų pupelių padažas, labai tipiškas Kinijos virtuvės ingredientas. Nustebsite, kaip toks nedidelis kiekis mėsos, papildytas daržovėmis, sočiai primaitins visą šeimą.
Gausiai česnakais pagardintas vegetariškas troškinys. Nenustebkite, kad jame naudojamas lydytas sviestas. Galite sviestą keisti aliejumi, tačiau tikrai rekomenduoju būtent sviestą, nes jis suteikia patiekalui labai smagaus skonio, ir tikrai nesijaučia maistas pernelyg riebus.
Kruopų burgeriai – puiki alternatyva mėsiškiems. Šis pagamintas su kynva (bolivine balanda), bet tiks ir kitos kruopos (ryžiai, speltos). Jei norite traškesnių burgerių – tarkuokite burokėlius burokine tarka
sultingi jautienos burgeriai su aitriais korėjietiškais prieskoniais ir gaiviais priedais
Kupinas baltymų vegetariškas burgeris
Kiekviena tauta turi savo “koldūnus”:) Štai jums gruziniški su sultingu ir aromatingu maltos mėsos įdaru.