Kalėdų sezonui norisi šventiškų patiekalų, tačiau ir tokių, kuriuos ruošiant nereikia įdėti pernelyg daug pastangų geriausiam rezultatui pasiekti. Šis – būtent toks!
Ottolengio restorane “NOPI” tai buvo vienas populiariausių pusryčių patiekalų, bet greit atsirado pagrindiniame pietų meniu ir ten pasiliko:) Nes tai idealus užkandis bet kuriuo paros metu.
Vegetariškas patiekalas, šiltos salotos arba gardus Artimųjų Rytų užkandis iš Yotamo Ottolenghi’o repertuaro
Be kategorijos
Wallenbergo kepsniai
Minkštučiai maltos veršienos kepsniai pagal garsiausios Švedijos šeimos receptą. Beje, šiems kepsniams, sako, tiktų ir žvėriena (stirniena, elniena), mat mėsa gali būti labai neriebi, o sultingumas suteikiamas sumaišant ją su kiaušinio tryniais ir su grietinėle
Tai ir kepto, ir kartu troškinto viščiuko receptas. Vos valanda ir ant stalo – gardi vakarienė su beveik nuliu darbo
Autentiškas itališkas maltos mėsos padažas. Padažui galite naudoti pusiau sumaišytą maltą kiaulieną ir jautieną, vien tik kiaulieną, arba vištieną/kalakutieną. Ši padažo versija – be pomidorų.
Sotus ir maistingas patiekalas iš itališkos virtuvės repertuaro
Greitai pagaminami žuvies kotletai. Tiks įvairios žuvies rūšys, ir ta, kuri buvo iškepta iš vakaro ir nesuvalgyta
Universalus padažas itališkai pastai bei kitiems itališkiems patiekalams. Patiekite su mėgstama pasta (arba gnochchi), tarkuotu parmezano sūriu ir šviežia burrata
Patiekalas, kuris tiks ir patiks kiekvienam: brančui ar vegetariškai vakarienei, skanus ir šiltas, ir atvėsęs, net ir kitą dieną tiks pietų dėžutei.