Jei jau pasigaminote obuolių sirupą, tuomet pats laikas maišyti blynelių tešlą. Juk koks savaitgalis, jei ant pusryčių stalo negaruoja kažkas ypatingo, skanaus, šilto, dar neragauto, ir būtinai saldaus?:)

Prisipažinkite, juk ir jūsų draugų sodybose užderėjo cukinijos, o per savaitę būtinai užsiliko koks vienas kitas bananas, parudavęs ir minkštas, kurio niekas nenori valgyti… Tad griebkite visus šiuos gėrius ir maišykite blynų tešlą! Ir būtinai patiekite su mano šio sezono atradimu – obuolių sirupu!! 

Skaniausias pusryčiams su košėmis ir blynais
Skaniausias pusryčiams su košėmis ir blynais
Bananų, cukinijų ir obuolių blynai
Porcijos 2
Nuostabūs savaitgalio pusryčiai
Komentuoti
Spausdinti
Ingredientai
  1. 1/2 didelės cukinijos, nulupta žieve ir išimtomis sėklomis
  2. 1 obuolys, sutarkuotas stambia tarka
  3. 1 minkštas bananas
  4. 2 kiaušiniai
  5. Druskos, cukruas
  6. 4-6 šaukštai viso grūdo kvietinių miltų
  7. Aliejaus kepimui
Instrukcijos
  1. Cukiniją sutarkuokite stambia tarka ir sudėję į marlės maišelį nuspauskite visas sultis. Kuo tarkuota masė bus sausesnė, tuo geriau.
  2. Kiaušinius suplakite dubenyje, sudėkite minkštą bananą ir lengvai jį patrinkite šakute. Sudėkite tarkuotas cukinijas, tarkuotą obuolį, įberkite druskos ir cukraus, suberkite miltus (kuo miltų dėsite daugiau, tuo kietesni ir traškesni bus blynai), užmaišykite tešlą.
  3. Kepkite keptuvėje įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių, kol apskrus.
  4. Patiekite su obuolių sirupu!
Nidos receptai https://www.nidosreceptai.lt/

Komentarų apie "Bananų, cukinijų ir obuolių blyneliai pusryčiams": 2

  1. Pingback: Cukinijų varškėčiai – Nidos receptai

  2. Pingback: Rudeninis patiekalas iš sezoninių daržovių

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.